شرکت HP یکی از تولید کنندگان رده اول سرور HP در دنیا است (محصولات دیگر این شرکت نیز در رقابت تنگاتنگ با دیگر شرکتهاست. اچ پی تعدادی از سرورهای خود را تحت عنوان HPE ProLiant روانه بازار میکند. در ابتدا ProLiant نام سرورهایی بود که شرکت کامپک تولید و به بازار ارایه میکرد، اما چندی بعد HP این شرکت را خریداری کرد و سرورهای خود را با این نام به بازار عرضه کرد. فروش بالای این سرورها پایبندی HP به ارایه یک زیرساخت قابل اعتماد به صاحبان مشاغل را نشان میدهد بطوری که طبق آمار از هر ۳ سروری که در جهان فروش میرود یکی از آنها سرورهای خانواده HPE ProLiant است.
اچ پی سرورهای پرولیانت نسل ۹ خود را برای افزایش ظرفیت محاسبات و سرعت در ارایه سرویسهای IT و حل چالشها طراحی کرده است. زیرساختهای کنونی IT با معماری سنتی سرور و مراکز داده، برای ارایه سرویسهای بیشتر با سرعت و کیفیت بالاتر تحت فشار هستند. هزینههای ذخیرهسازی دادههای مشتریان روز به روز در حال افزایش است که این چالش، سازمانها را بر این میدارد تا به دنبال راهحلهایی برای کاهش هزینهها باشند. برای این منظور، تولیدکنندگان، منابع محاسباتی انعطافپذیر و بدون محدودیتی را ارایه میدهند که هم راستا با اهداف تجاری شرکتهاست. با ورود سرورهای نسل ۱۰ اچ پی نیز پا را فراتر نهاده و در کنار این قابلیتها از امنیت بینظیر، کارایی و سرعت و چابکی بالا، کاهش هزینهها، کاهش زمان تاخیر، سرعت و راحتی بیشتر در پیادهسازی، ظرفیت ذخیرهسازی منحصربهفرد و بسیاری موارد دیگر بهرهمند میشویم. اچپی با انجام R&D، به این نتیجه رسید که تامین این موارد از نیازهای امروزه مشتریان است که باید در سرورهای خود لحاظ کند.
سرورهای پرولیانت اچ پی نقطه عطفی در استراتژیهای اچ پی است و این سرورها میتوانند در هر جا، با هر حجم کاری و در هر زمان در دسترس باشند و برای ترکیب و همپوشانی محیطهای ابری و نرمافزارمحور طراحی شدهاند. اچ پی برای تامین راهکار کاهش هزینه (Cost-optimized) برای حجمهای کاری متنوع، سرورهای پرولیانت نسل ۹ و ۱۰ را طراحی کرده تا نیازهای اساسی مشتری را تامین کند.
این ویژگیهای سرورهای پرولیانت نسل ۹ و ۱۰، شما را در مواجهه با چالشهایی که روزانه با آن روبهرو هستید مجهز و قدرتمند میکند، بدون آنکه قدرت محاسبهای که در محیطهای IT امروزی نیاز دارید را قربانی کند. در حقیقت سرورهای پرولیانت اچپی، برای راهکارهای جدید محاسباتی طراحی و بهینه شدهاند. آنها برای حجمهای کاری متنوع، کارایی بهتری ارایه میدهند و دارای نوآوری فنی هستند که نیازهایی که حجم کاری با آن رو به رو است را برطرف میکند.
نوآوریهای پیوسته در پرولیانت سرورهای نسل ۹ اچ پی
هدف از این مقاله، آشنا کردن شما با تکنولوژیهای جدید و نوآوریهایی است که اچ پی در سرورهای پرولیانت نسل ۹ و ۱۰ ارایه داده تا در دیتاسنترهای خود استفاده کنید، همچنین مرجعی است برای انتخاب سرور مناسب و متناسب با حجمهای کاری شما. این سرورها در جهت نوآوریها و تکنولوژیهای قدرتمند برای تحول کسبوکار شما ارایه شده است و با داشتن انتخابهای انعطاف پذیر در استوریج، شبکهبندی و منابع تغذیه، میتوانید راهکارهای خود را طراحی کنید. سرورهای پرولیانت نسل ۹ اچ پی امکانات جدید محاسباتی را ارایه داده بودند که برای سازمان شما مزیتهای زیر را به همراه دارند:
افزایش ظرفیت و کاهش TCO
- سه برابر کردن ظرفیت محاسبات و افزایش بهرهوری با وجود شتابدهنده منحصربفرد PCIe و حافظههای DDR4
- افزایش حجم پردازشی با استفاده از کارتهای PCIe Workload Accelerator
- دو برابر شدن پردازش به ازای هر وات مصرفی با استفاده از هارد درایوهای جدید (۱۲ GB/s SAS SSD) و حافظههای DDR4
- پردازش سریعتر حجمهای کاری با ۲۳ درصد افزایش کارایی حافظه که در بلیدسرورها به ۳۳ درصد میرسد و باعث بهینگی بیشتر پاور میشود.
- ۴ برابر پردازش بیشتر با هزینه کمتر (بهبود عملکرد در برنامههای حساس تجاری حداکثر تا ۴ برابر)
- امکان مجازیسازی در مقیاس بالا و کاهش هزینههای خرید سختافزار
- کاهش زمان و هزینههای مدیریت سرویسها با کاهش تعداد سرورهای سختافزاری
- مصرف کمتر انرژی و کاهش هزینههای ناشی از مصرف برق و خنکسازی سرور تا ۹۷% (افزایش کارایی سرمایش)
- افزایش کارایی کارت شبکه و کم کردن زمان تاخیر
- کاهش هزینههای ناشی از خرید لایسنس نرمافزارهای مختلف درصورت استفاده از نرمافزارهای گسترده اچ پی تا ۹۵%
سرعت با استفاده از مدیریت بهینه شده
- دارای مدیریت تعبیه شده؛ On Cloud و On Premise: نتیجه آن انجام سریعتر تنظیمات، پیادهسازی، راهاندازی، مانیتورینگ، تعمیر و نگهداری سیستم به صورت امن و یکپارچه و مطمئن است که این مدیریت برای محیطهای ابریهیبریدی شامل UEFI API و RESTful API است.
- انجام سریعتر پیادهسازی و پیکربندی سرور با استفاده از مدیریت نرمافزارمحور و ساده OneView که ۶۶ برابر سریعتر است: شتاب بخشیدن در ارایه سرویسهایIT و تامین زیرساختها تا ۶۶ برابر سریعتر.
- مدیریت همگرا در سرور، استوریج و شبکهسازی برای فعالسازی یک نرمافزار تعریف شده توسط شرکت.
- افزایش سرعت پیادهسازی در کلود
- استفاده از HPE iLO به عنوان برترین تکنولوژی مدیریت سرور در بین تمام تولیدکنندگان سرور در دنیا. مزایای استفاده از iLO بدین صورت است: مدیریت از راه دور سرور از هر نقطه، بهینهسازی میزان مصرف برق، کاهش زمان خارج از مدار بودن سرور بر اثر مشکلات آنی، دسترسی سریع به سرور و امنیت بیشتر دیتاسنتر. با استفاده از تکنولوژی iLO موجود بر روی نسل ۸ و ۹ و ۱۰ سرورهای اچ پی، شما میتوانید بدون نصب هیچ گونه نرمافزار اضافه و صرف نظر از مکان استقرار سرور خود، از طریق iLO روی بستر وب یا iLO Mobile App به سرور خود (حتی در حالت خاموش بودن سرور) دسترسی داشته باشید.
کارایی و سرعت در اپلیکیشنها
- پشتیبانی از ۱۰ میلیون عمل I/O در هر ثانیه با ۱۲ GB/s Smart Array Controller
- بهبود عملکرد با شتابدهندههای PCIe ،HPE SmartCache و کارت شبکههای HPE FlexFabric
- دسترسی سریعتر به دادهها با سرعت خواندن و نوشتن ۴ برابری با HPE SmartCache
نوآوریهای پیوسته در پرولیانت سرورهای نسل ۱۰ اچ پی
علاوه بر ویژگیهایی که در پرولیانت سرورهای نسل ۹ اچ پی ارایه شده بود، تکنولوژیهای جدیدی نیز در پرولیانت مجموعه سرور HP نسل ۱۰ ارایه شده که با هدف سادهتر شدن IT انجام شده و شامل موارد زیر است:
۱- چابکی:
- کارایی بهبود یافته با تکنولوژی Intelligent System Tuning یا IST که خود این تکنولوژی دارای سه تکنولوژی است: Jitter Smoothing، Core Boosting و Workload Matching
- جدیدترین تکنولوژیهای پردازنده شامل پردازندههای Intel Xeon Scalable و پردازندههای سری AMD EYPC 7000
- بهبود ارایه سرویسها با وجود حافظههای پرسرعت HPE SmartMemory at 2666 MT/s و تکنولوژی Fast Fault Tolerance (در صورت بروز خطا، سیستم بدون وقفه به کار خود ادامه میدهد)
- سریعترین Persistent Memoryها یا حافظههای پایدار دنیا با ظرفیت بالا
- انتخاب، پیادهسازی، مدیریت و نگهداری از زیرساخت سروری اچ پی به آسانی قابل انجام است که با HPE OneView و HPE iLO 5 و HPE iLO Amplifier Pack Security پیادهسازی میشود.
۲- امنیت:
- محافظت در برابر حملات و هکها با تکنولوژی بینظیر HPE Silicon Root of Trust
- تشخیص کدهای هک شده و نامعتبر و بدافزارها با تکنولوژی Run-time Firmware Verification
- از تکنولوژی AMD Secure Processor استفاده میشود تا بتوان (Secure Memory Encryption (SME و (Secure Encrypted Virtualization (SVE را فعال کرد و امنیت بهتری فراهم شود.
- انجام ریکاوری فریمور به آخرین نسخه سالم یا تنظیمات کارخانه با استفاده از تکنولوژی Secure Recovery
- بهبود امنیت با ارایه نسخه iLO 5 Advanced Premium Security Edition
- پشتیبانی از سختافزارهای امنیتی مانند ماژول Trusted Platform Module (TPM) ،Chassis Intrusion Detection Kit و Secure NICs
۳- صرفهجویی اقتصادی:
- صرفهجویی هم برای شما و هم برای مشتریان شما ممکن میشود و تجربه بهتری را برای کارمندان و مشتریان فراهم میکند.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت